REGULAMENT CARD LIANT COMPANY

ORGANIZATOR
S.C.LIANT COMPANY S.R.L., cu sediul social in Timisoara,B-dul V.Babes nr.7, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis sub nr. J35/663/1993, cod fiscal RO 3489522, se numeste ORGANIZATOR.

PARTICIPANTII
Poate adera la programul CARD LIANT orice persoana fizica, domiciliata in Romania, cu varsta peste 14 ani, prin completarea formularului de inscriere, accesibil in oricare dintre farmacia Liant Company. Participantul are obligatia de a completa formularul cu date reale si lizibile.

Durata si aria de desfasurare
Perioada de desfasurare a programului CARD LIANT este nelimitata, S.C. LIANT COMPANY S.R.L. rezervandu-si dreptul de a suspenda programul dupa o instiintare prealabila cu 15 zile lucratoare, publica in toate farmacia Liant Company. Programul se desfasoara in farmacia Liant Company.

Avantajele inscrierii in programul CARD LIANT
Programul are la baza cardul de fidelitate LIANT destinat clienţilor farmaciei Liant Company, din B-dul V.Babes nr.7. Cardul de fidelitate este disponibil pe loc, gratuit, clientilor farmaciei, prin completarea si semnarea formularului de inscriere in programul CARD LIANT. Posesorii cardului beneficiaza in mod direct de reduceri la achizitionarea produselor din farmacia Liant Company. Permite participarea la promotii speciale si concursuri adresate doar clientilor fideli.

Permite informarea permanenta asupra gamelor nou aparute, a promotiilor si campaniilor, informatii privind afectiuni de sezon si posibilitati de preventie si tratament prin: e-mail, sms, direct mailing.

Reducerile aplicate sunt:
-10% la medicamentele OTC, produse dermocosmetice ,suplimente nutritive, tehnico-medicale, fitopreparate;

Pentru a obtine beneficiile si reducerile programului, clientii trebuie sa prezinte cardul LIANT la casa de marcat. Daca posesorul de card nu are cardul asupra sa,nu poate sa beneficieze de avantajele mentionate.  Aplicand pentru programul CARD LIANT, aplicantul isi da consimtamantul pentru folosirea datelor personale si a celor legate de activitatea lui in cardul programului de fidelizare cu scopul administrarii programului CARD LIANT, a discount-urilor, a ofertelor speciale, a altor beneficii si activitatii de marketing.

Clientul va fi informat in momentul aplicarii pentru programul CARD LIANT de reducerile aferente cardurilor, avand atasat la formularul de inscriere extras din regulametul CARD LIANT.

Precizari suplimentare
Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala la farmacie.  Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare. Reducerile acordate in cadrul programului CARD LIANT nu se cumuleaza cu alte reduceri.

De asemenea, nu se pot cumula reducerile mai multor posesori de card. SC LIANT COMPANY SRL poate modifica regulamentul programului CARD LIANT pe durata derularii, cu o notificare prealabila de 15 zile, publicata in farmacia Liant Company. SC Liant Company SRL  mentioneaza ca nu poate acorda reducere unui numar limitat de produse, datorita conditiilor de achizitie. Lista acestora, impreuna cu Regulamentul pot fi consultate de clienti in cadrul farmaciei.

 

Regulament Promotie "Cupon Reducere Sun Wave"

ORGANIZATOR
S.C. LIANT COMPANY S.R.L. cu sediul in Timisoara, Jud. Timis, Blv. Victor Babes Nr. 7, Inregistrata Ia O.R.C Timis cu Nr. J35/663/1993 ,avand cod fiscal RO 3489522 se numeste Organizator.

PARTICIPANTII
Poate participa la programul „CUPON REDUCERE SUN WAVE” orice persoana fizica domiciliata in Romania, cu varsta peste 14 ani, care prezinta cuponul de reducere pentru produsele distribuite de S.C. SUNWAVE PHARMA S.R.L.

PERIOADA DE DESFASURARE
Perioada de desfasurare a programului „CUPON REDUCERE SUN WAVE” este nelimitata, organizatorul rezervandu-si dreptul de a suspenda programul dupa o instintare prealabila cu 15 zile lucratoare in locatia farmaciei LIANT COMPANY.

AVANTAJELE CUPONULUI DE REDUCERE SUN MEDIC
Posesorii cuponului de reducere beneficiaza de o reducere de 10% din pretul de raft Ia achizitia oricarui produs importat si distribuit de S.C. SUNWAVE PHARMA S.R.L.. cu precizarea ca produsele vor fi achizitionate din locatia farmaciei LIANT .

MENTIUNE IMPORTANTA
Pentru a putea obtine beneficiile si reducerile programului clientii trebuie sa prezinte cuponul SUNWAVE Ia casele de marcat din incinta farmaciei. Daca clientul nu are asupra sa cuponul nu poate beneficia de avantajele mentionate mai sus.


S.C. LIANT COMPANY S.R.L.
- ORGANIZATOR